“Ik adem in en word rustig.
Ik adem uit en glimlach.
Op dit moment weet ik:
er bestaat geen ander moment.” 
Thich Nhat Hanh

Contactgegevens van de praktijk

Sonja Baert
2650 Edegem (grens Mortsel)

Je kan me contacteren
via e-mail sonja@innerlink.be
op mijn GSM 0478/27 44 87
via het contactformulier onderaan deze pagina

Mijn praktijk is makkelijk bereikbaar 

  • Trein: op loopafstand van het station van Mortsel Oude God
  • Tram: 7 & 15 (halte Mortsel Gemeenteplein)
  • Fiets: op 15 min van Antwerpen

Aanmelden
Je kan telefonisch of via e-mail contact opnemen om informatie te vragen of om een eerste afspraak te maken.  Indien je je overdag kunt vrijmaken, is er geen (of een korte) wachttijd.  Avondsessies zijn momenteel niet mogelijk.

Intake
Tijdens het eerste gesprek peil ik naar je vraag, naar je verwachtingen en vorm me reeds een eerste indruk over jouw achtergrond en huidige situatie.  We bespreken de mogelijkheden van coaching en mijn werkwijze.  Ik doe je een voorstel van een coachingtraject, of  eventueel een voorstel van doorverwijzing.

Voor een traject ‘leren mediteren’ kan het intakegesprek telefonisch gebeuren.

Duur van de  coaching
Hoe lang een coachingtraject  duurt is sterk afhankelijk van jouw vraag en wensen. Mogelijk ben je met één gesprek al  verder geholpen, soms is het een traject van bijvoorbeeld 5 of meer sessies. Je kan ook sporadisch een afspraak vastleggen, op de momenten dat jij een vraag hebt.

Kostprijs
Het intakegesprek en de  coachingsessies  kosten 70 euro, we voorzien telkens 1 uur.
Leren mediteren in groep kost 15 euro/sessie en duurt 1,15 u.
Leren mediteren met individuele begeleiding kost 30 euro/sessie en duurt 45 min.           

De prijzen zijn inclusief BTW.  De betaling gebeurt telkens op het einde van de sessie.

Contactformulier

13 + 14 =